29 February 2012

Cik Auni = bibik sepenuh masa

Posted by nini_uniey at 10:02:00 AM 1 comments Links to this post
Assalamualaikum

da 2 bulan cik auni menganggurkan diri di rumah... jadi bibik sepenuh masa *bak kata mak*
ngah blajar camana utk jadi isteri yang bagus dan ibu yang baek.. *errr...peliz la*
mungkin jodoh dengan kerja belum smpai
ayah ckp... xpo.. cari keje slow2...nnti ade lah tu
masalahnya... nak cari keje area sini sangat susah *peluang kerja sangat2 super duper sikit*
so far.. baru mintak 2 tempat... tp dua2 xde jawapan ag.. 
xpo2... cik auni akan terus bersabar


ehem3... bulan 4 ni nak convo.. neves utk 2 sebab..

1. sebab itu majlis convo sy *neves takot jadi org 1st nek pentas..haha*
2. sebab...sebab...sebab... ehem3.. nk jmpa encik pw...*da dekat stahun xjumpa oh*

p/s : arap2 bile jmpa encik pw nnti leh tnjuk kesopanan dan ketatasusilaan..('',) 


21 February 2012

Posted by nini_uniey at 4:20:00 PM 2 comments Links to this post

Assalamualaikum

ehem2... tetibe harini terbukak pintu hati nak berkunjung ke blog yang da sekian lama ditinggalkan.
Bersepah ngat blog...bersawang dsbg.. ish3... 

Nape ni cam cuak je nak tulis entry baru utk tahun 2012? macam xreti nk berblogging dah... OMG

k la... menghilangkan diri dulu..nak cari mood and idea untuk start berblogging kembali.


 

Blog cik auni Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea